Kosmetologimme käytössä olevat ihonhoitosarjat ovat saksalainen Retipalm ja suomalainen Ekopharma Helsinki.

RETIPALM- Koe A-vitamiinin ja hedelmähappojen ihoa mullistava vaikutus!

Meiltä saat tehokkaat mutta rentouttavat kasvohoidot, luksusta arkeen ja ihonhoitoon laadukkailla tuotteilla joiden tehon tunnet!

Retipalm käyttää tuotteissaan A,C,E-vitamiineja, AHA-happoja, suolamineraaleja jotka ovat luonnollinen antibakteerinen aineosa; korjaamaan ja rauhoittamaan ihoa. Soveltuu herkälle iholle; atopia, psoriasis, ekseema, rosacea, akne.

Microsilver jonka Antimikrobinen vaikutus tuhoaa bakteereja ja parantaa ihoa. Kutina ja punoitus vähenevät ja tulehdukset paranevat. Sairaaloissa käytetään mm. Hopeakääreitä avohaavojen hoitoon, jotka on todettu erittäin tehokkaaksi menetelmäksi haavojen parantamiseen. Retipalm on kehittänyt mukailevan systeemin voiteeseen.

Myös retinolia joka on vahvin A-vitamiinin muoto ja jota voidaan käyttää kosmeettisissa tuotteissa. Retinoli silottaa, napakoittaa ja vahvistaa ihoa ja normalisoi talirauhasten talintuotantoa, täydellinen anti-age-tuote ja akneen taipuvaiselle iholle!

Jokaisen kasvohoidon vaiheessa tunnet, että jotain hyvää tapahtuu ihollesi. Retipalm hoito perustuu hoitoaineiden imeyttämiseen pintaa syvemmällä, solut saavat ravintoa ja alkavat toimia paremmin. Iho uudistuu luontaisesti sitä turhaa ärsyttämättä. Ihosta tulee terve ja säteilevä. Retipalm hoidoilla apua ihon heleyttämiseen ja silottamiseen lisäksi myös vaativampiin iho-ongelmiin. 

Tutustu lisää: www.retipalmsuomi.com

image2 (1).PNG