IMG_20170818_184601.jpg

Maarit hirvelä

Olen toiminut kauneudenhoitoalan yrittäjänä 27 vuotta. Koulutukseltani olen parturi-kampaaja, tällä hetkellä työni ohessa opiskelen kosmetologiksi. Kivointa työssäni on luoda asiakkaalleni rentouttava hetki kaunistautumisen parissa, sekä luoda hänelle persoonallinen tyyli. Töissä on kivaa myös työkaverit, jotka ovat alojensa rautaisia ammattilaisia.

IMG_5583.jpg

annika heikkinen

Olen 31-vuotias SKY-kosmetologi, kahden lapsen äiti ja kotoisin Kainuusta.

Kiinnostus estetiikkaan ja ihonhoitoon heräsi jo varhain äitini opiskellessa kosmetologiksi.

Olen valmistunut unelma-ammattiini v.2014 Kemin Lappian kauneudenhoitolinjalta ja toiminut siitä lähtien kosmetologina.

Vahvuuksiani hoitopalveluista ovat: tehokkaat Retipalm-kasvohoidot, sokeroinnit, jalkahoidot ja meikkaukset.

Tervetuloa rentoutumaan arjen keskellä!

Image-9.png.jpg

saNNA turunen

Hei, olen Sanna, parturi-kampaaja. Olen ollut alalla kohta 20 vuotta enkä päivääkään vaihtaisi pois, rakastan työtäni. Asiakaspalvelu on minulle kaikki kaikessa ja haluan että jokainen asiakkaani lähtee luotani iloisena ja hiukset kunnossa. Vahvuuksiani työssäni ovat erityisesti värjäykset, kampaukset ja pidennykset, mutta kaikki työt hoituvat vankalla ammattitaidolla.

Tervetuloa palveltavaksi!

DSC_0042.JPG

anna-kaisa moilanen

Olen pitkän kokemuksen hyvinvointialalta omaava koulutettu hieroja, urheiluhieroja sekä hyvinvointivalmentaja. Olen tehnyt töitä omassa toimipisteessäni Vantaalla ja nyt aloittanut muuton myötä uudessa tiimissä Kauneuskeskus VIP:ssä.

Uskon ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja haluan hoitaa asiakkaani yksilöllisesti keskittyen juuri hänen tarpeisiinsa. Tarjoan klassista hierontaa sekä urheilijoille sopivaa urheiluhierontaa, jossa huomioidaan mm. laji ja harjoittelurytmi.

Lisäksi olen Firstbeat palveluntarjoaja ja teen hyvinvointianalyysejä kolmen päivän Firtsbeat-mittauksella. Analyysin mukana on mahdollisuus pidempiaikaseen hyvinvointivalmennukseen. Tervetuloa!